Star Wars: Kompletní přehled všech 6 seriálů z předaleké galaxie

Star Wars: Kompletní přehled všech 6 seriálů z předaleké galaxie | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Znáte všechny Star Wars seriály? Víte, jaké byly, jsou a jaké budou? V tomto článku se to dozvíte. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6

Star Wars: Cassian Andor

A poslední v řadě je nedávno oznámený seriál, jehož hlavním hrdinou bude Cassian Andor, kterého filmoví fanoušci jistě znají z filmu Rogue One: Star Wars Story, přičemž roli Cassiana si zopakuje jeho filmový představitel Diego Luna. A to je víceméně všechno, co prozatím o seriálu oficiálně víme. To ovšem neznamená, že si nemůžeme několik věcí logicky odvodit. Vzhledem k velmi specifickému závěru Rogue One je naprosto jasné, že se děj zaměří na události předcházející tomuto filmu. Možná uvidíme i Cassianovo mládí, zaručeně se ale seriál zaměří na stinné stránky Povstání.

To by mohl být velice vítaný krok, protože již zmiňovaný seriál Star Wars: Povstalci se na tyto věci úplně zaměřit nemohl, jelikož se vysílal na Disney XD. Kromě toho je zde určitá šance, že by se mohly objevit nějaké známé tváře, ať už z filmů, či ze zmíněných Povstalců. Stoprocentně ale dojde k prohloubení postavy Cassiana, což je další přednost tohoto seriálu - Cassian byl totiž v Rogue One dobře vymyšlená postava se zajímavou historií, nicméně jí nebyl dán dostatek prostoru. Svým způsobem tak může nový seriál tuto postavu ještě „vylepšit“. Na vyvozování nějakých závěrů si ale ještě nějaký ten čas počkáme.

Sledovali jste některé z již odvysílaných seriálů? Věděli jste o všech, které se chystají, a těšíte se na ně? Dejte nám vědět v komentářích. 

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 8

Malignus | 10.06.2019 19:35
Mandalorian má potenciál a Gina Carano se mi líbí, ale když se podívám, kdo za seriálem stojí a fakt, že to bude DisCanon, tak zjišťuji, že to ani nechci vidět a jediný SW sweriál, který mě zajímá, jsou původní Clone Wars. "DisCanon is a lie, there's only Expanded Universe."
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu