Star Wars: Resistance: Nový trailer na 2. polovinu 1. série

Star Wars: Resistance: Nový trailer na 2. polovinu 1. série | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 7 obrázků
K tomu navíc víme, zda bude druhá série.

Seriál Star Wars: Resistance si dal přes svátky pauzu a již zítra se k nám vrátí se svojí druhou polovinou. Na tu nás ostatně navnazuje nový trailer, který byl zveřejněn před pár dny. Traileru nejprve trochu trvá, než se rozjede a začne nám ukazovat něco, co bychom opravdu chtěli vidět. Jakmile k tomu ale dojde, nevypadá to vůbec marně.

Při počátečním rozjezdu nás nejprve upoutají jakési zničené planety, které vypadají na to, že sloužily k výstavbě stanice Hvězdovrah, známé z filmové Epizody VII. Na tuto epizodu se odkazuje i později, když vidíme generála Huxe (Domhnall Gleeson) a jeho proslov, který ze zmíněného filmu také známe. Druhá polovina první série Resistance se tak dříve či později začne s Epizodou VII dějově překrývat. Následující záběry pak nešetří akcí, která nám ukazuje, že o stanici Colossus proběhne minimálně jedna velká bitva. Pokud tedy bude druhá polovina první série tak nabitá, jak trailer slibuje, máme se podle všeho na co těšit.

Star Wars: Resistance: První polovina je za námi. Jak si vedla?
 

Zároveň víme, že druhá série Star Wars: Resistance nakonec opravdu bude. Jak možná víte, v jednom z dřívějších článků jsem trochu polemizoval nad tím, zda druhá série vůbec vznikne, protože seriál jednak mnoho fanoušků odradil již před svým uvedením, zároveň ale mu nijak nesvědčí ani vysilací čas - ve Spojených státech je v neděli v 10 hodin večer, což pro dětský seriál není úplně ideální. Přesto je ale druhá série již v přípravách. Jak je to tedy možné? Vedle podpory fanoušků, které si seriál za tu dobu jistě našel, za tím ale bude ještě něco jiného.

Když se totiž podíváme do starších zpráv, tak již před uvedením první série bylo oznámeno, že seriál poběží nejprve na Disney Channel a poté na nové streamovací službě Disney+, která startuje v druhé polovině roku, stejně jako oznámená druhá série Resistance. Vše tedy nasvědčuje tomu, že minimálně s druhou sérií se počítalo již dlouho dopředu bez ohledu na to, zda by byla první série opravdu úspěšná. Nesnažím se tím ale říct, že by první série dosud působila jednoznačně špatně. Je sice pravda, že první várka epizod nestála za moc, pozdější epizody z první poloviny ale přinesly minimálně dobrou oddychovou zábavu. A pokud bude druhá polovina první řady tak zajímavá, jak slibuje nový trailer, nebyl by důvod, proč se na druhou sérii netěšit.

Jak to ale vše dopadne, to teprve uvidíme. Nějaký ten obrázek už si ovšem můžeme začít dělat již zítra, kdy se druhá polovina první série začne vysílat. Zhodnocení nových epizod budete moci znovu pravidelně nacházet zde na našem webu. Do té doby si můžete níže přehrát již zmiňovaný trailer.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu