Hra o trůny 8: Ani herci neví, jak to dopadne, aneb souhrn posledních novinek

Hra o trůny 8: Ani herci neví, jak to dopadne, aneb souhrn posledních novinek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Konec velké fantasy ságy už je doslova za dveřmi. Co všechno tedy stihli tvůrci před začátkem 8. řady prozradit?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Jaime, Bronn, Gendry a Beric Dondarrion

Tyrion se na konci 4. řady oddělil od svých přátel a rodiny a pod pohrůžkou smrti se vydal přes moře za Daenerys. V Západozemí ale zůstal jeho bratr Jaime. Králokat konečně prohlédl krutost své sestry a naposledy, co jsme se ho viděli, se vydal na Sever, aby pomohl ve válce proti bílým chodcům. Nikolaj Coster-Waldau, který postavě propůjčuje tvář, usedl k rozhovoru po boku svého hereckého parťáka Jeromea Flynna, neboli Bronna, a ten ho okamžitě pokáral, že si vyjede do boje a Bronnovi neřekne ani slovo, nepošle zprávu, nic. Na to Waldau odpověděl, že mu Hora málem usekl hlavu a neměl moc času někoho volat. Mnoho lidí spekulovalo, zda se vtipkující žoldák k Jaimemu na jeho cestě nepřidá, podle všeho tomu tak ale nebude. Flynn navíc v jiném rozhovoru naznačil, že jemu samotnému nepřišlo natáčení tak fyzicky náročné jako ostatním. Nejspíš se tedy nepodílel na jedenáctitýdenním natáčení bitvy o Winterfell a boje se nezúčastní. Dokonce naznačil, že Bronn se vydá jiným směrem, než by nás mohlo potěšit. Počítá s tím, že po 8. řadě by ho fanoušci nemuseli milovat tolik, jako právě teď. Mohl by se snad připojit k Cersei? Zato Waldau je ze své role nadšený. Podle něho se s Jaimem rozloučíme perfektním způsobem.

Hra o trůny: Algoritmus předpovídá, kdo 8. řadu nepřežije
 

Muži z výpravy za Zeď

Jaime Bronna možná nechal za sebou, tuto sezonu nás ale čeká i mnoho znovushledání. Všichni určitě máme ponětí o tom, jací staří známí se po dlouhé době opět potkají, mnozí by ale zapomněli, že poprvé od 3. série se společně uvidí i Arya a Gendry. Bastard Roberta Baratheona (Mark Addy) se po dlouhé absenci znovu ukázal v minulé řadě, připojil se k výpravě za Zeď a teď společně s dalšími míří do Winterfellu. Podle jeho představitele Joea Dempsieho je jeho role ve finále poměrně jasná a předvídatelná. Nejspíš se tedy pustí do výroby zbraní proti armádě mrtvých, jelikož je vyučeným kovářem. Sám se prý do boje proti armádě mrtvých vyzbrojí novým řemdihem. Na svou bývalou hereckou partnerku Maisie Williams čili Aryu se prý velice těšil, o jejich společných scénách ale příliš říct nechce.

Další člen výpravy za Zeď, Richard Dormer neboli Beric Dondarrion, toho o své postavě sdělil překvapivě hodně. Bericovi se podobně jako Jonovi povedlo překonat smrt a vrátit se mezi živé, přičemž on to dokázal dokonce šestkrát. Zpět ho vždy přiváděl jeho kumpán a kněz Thoros z Myru, ten ale při jejich poslední misi zahynul. Bericovi tedy zbývá jeho poslední život a Dormer se domnívá, že by v tomto bodě smrt uvítal. Jeho nejlepší přítel je mrtvý, on sám už tváří v tvář smrti stanul a ví, co ho čeká. Pokud tedy uvidí, že je potřeba se obětovat pro dobro ostatních, nebude váhat.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu