Hra o trůny 8: Ani herci neví, jak to dopadne, aneb souhrn posledních novinek

Hra o trůny 8: Ani herci neví, jak to dopadne, aneb souhrn posledních novinek | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 19 obrázků
Konec velké fantasy ságy už je doslova za dveřmi. Co všechno tedy stihli tvůrci před začátkem 8. řady prozradit?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Yara Greyjoy, Brienne z Tarthu a tajemný playlist

Pokračujeme informacemi o dvou ženských hrdinkách, a to Yaře Greyjoy a Brienne z Tarthu. Gemma Whelan toho mnoho o Yaře neprozradila a důvod je jednoduchý. Sama totiž skoro nic neví. Ve scénářích si přečetla pouze své scény a zbytek si nechává jako překvapení. To, co četla, jí ale prý vyrazilo dech a podle ní nemá nikdo z nás šanci předpovědět, jak se bude příběh dál odvíjet. Gwendoline Christie, neboli představitelka rytířky z ostrova Tarth, ale rozhodně přečetla všechno, protože její postava má v závěrečné řadě zdaleka největší prostor, jaký kdy v seriálu měla. I když ji má mnoho diváků v oblibě, Brienne se většinou potlouká spíše v pozadí hlavního příběhu a kromě jejího krátkého souboje s Aryou toho poslední dobou neměla moc co na práci. Teď se ale nejspíš dočkáme.

Hra o trůny: Podrobný rozbor závěrečné série v souvislostech
 

Nakonec jsme si nechali jednu kuriozitu. David Benioff a D. B. Weiss rozhlásili, že na hudební aplikaci Spotify společně dali dohromady písničkový playlist s názvem The End Is Coming. Podle jejich vlastních slov z něho lze odvodit všechno, co se v 8. řadě stane, pro nás jako fanoušky je to ale prý nemožný úkol. Playlist obsahuje velký výběr celkem padesáti jedna písní napříč žánry, objeví se v něm například Led Zeppelin, Johnny Cash, Kanye West, Black Sabbath nebo Kaleo. Fanoušci si samozřejmě nemohou pomoct a snaží se z něj alespoň něco vyvodit. Už teď se proto spekuluje o tom, že do bitvy o Zimohrad se zapojí všichni přeživší zlovlci (dire wolf), že se ze Cersei opravdu stane Noční královna nebo že celá rodina Lannisterů zanikne. To ale nebudeme moci s jistotou potvrdit, dokud nebude 8. řada u konce (samotný playlist najdete zde).

Seriál startuje už dnes v noci. Hodláte ponocovat, nebo si naopak ráno brzy přivstanete? Napište nám do komentářů. V galerii najdete dva nové storyboardy z 1. řady a poslední sadu fotek.

Zdroje: WatchersOnTheWall - 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, SlashFilm

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu