Zorro slaví 100 let! Znáte všechny jeho seriály?

Zorro slaví 100 let! Znáte všechny jeho seriály? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Je tu s námi již celé jedno století. Pojďte se s námi podívat, jakými všemi podobami si tento slavný hrdina pod maskou prošel.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9

Zorro a syn (1983)

Po neuvěřitelných 22 letech se Zorro opět vrátil v hrané podobě na televizní obrazovky ve zcela novém ztvárnění, které se snažilo vystupovat jako volné pokračování původního seriálu - můžeme si toho všimnout hned v úvodu, kdy nová znělka je s tou ze seriálu z 50. let téměř totožná. Samotný příběh se zaměřuje na již staršího Diega de la Vegu, který by rád předal kord a masku svému synovi.

Zápletka měla velmi dobrý potenciál, nicméně už tehdy se nejednalo o žádný obrovský hit. Co za to mohlo? V první řadě půjde zcela jistě o styl vyprávění a žánr, který zde byl zvolen. Seriál se totiž záměrně snažil působit velice komediálně, dokonce je zde slyšet divácký smích jako v sitcomech! Možná by to fungovalo i tak, vtipy jsou často opravdu vtipné, důležitější je ale to, že seriál si žádnou pravidelnou diváckou základnu pořádně ani nestihl vybudovat, neboť po pouhých pěti epizodách skončil (měl jich tedy ještě méně než předchozí animák).

Přesto si ale seriál své fanoušky za dobu svého krátkého vysílání našel a nelze upřít, že vidět v následujících epizodách dva Zorry, kterými jsou Diego a jeho syn, působí poměrně zajímavě a originálně. Koneckonců, obrázek o tomto seriálu si můžete udělat sami. Všech pět epizod bylo totiž před časem také zveřejněno na YouTube. Níže pod článkem najdete první epizodu.

P.S.: Do role Diega de la Vegy se vrátil Henry Darrow, který Zorra daboval v předchozím animovaném zpracování. Nyní si tedy zahrál tuto postavu naživo.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

ukulelembo | 18.02.2019 20:15
Z nabízených variant, znám pouze tři. Hraný seriál z roku 1990, který kdysi běžel na Nově. Animák z 1981, který jsem sledoval na VHSkách, a anime sérii z 1996, kterou jsem poprvé viděl na německém RTL2. Pokud bych měl z nich hodnotit, Hraná série z 1990 je u mě s přehledem první, velmi těsně následovaná anime z 1996 a za ní s hlubokým propadem animák z 1981. Propo, zpívaná verze znělky anime série v podání legendárního Masaki Edoha: https://www.youtube.com/watch?v=SruGHnQ2Ng8
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu