Zorro slaví 100 let! Znáte všechny jeho seriály?

Zorro slaví 100 let! Znáte všechny jeho seriály? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 17 obrázků
Je tu s námi již celé jedno století. Pojďte se s námi podívat, jakými všemi podobami si tento slavný hrdina pod maskou prošel.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5
  6. Kapitola č.6
  7. Kapitola č.7
  8. Kapitola č.8
  9. Kapitola č.9

 Zorro (1997-1998)

Jedná se o druhý (a opět americký) animovaný seriál o Zorrovi, který se rozhodl trochu více přiblížit první seriálové verzi z roku 1957 a vrátit tak do děje většinu postav, které z něj známe. Opět se zde tedy objevují např. již zmiňovaný seržant Garcia a Bernardo, hlavním záporákem zde ovšem již není Monasterio, nýbrž Montecero, aby byla nějaká ta změna.

Kromě pěkného grafického zpracování z řady tento seriál ale vyčníval především tím, že Zorro v něm sem tam používal velmi moderní udělátka. Je sice pravda, že Zorrovi speciální zbraně a pomůcky nejsou v jeho univerzu žádnou velkou novinkou, nicméně v případě tohoto seriálu můžeme zcela jasně říci, že takové vymoženosti, které zde používá, tehdy zkrátka ještě nebyly. Kromě toho se v seriálu často objevovaly také nadpřirozené prvky. I přes své dobové zasazení tak šlo vůbec poprvé o seriál se Zorrem, který se nesnažil přímo zapadat do reálného světa.

Možná to nakonec vedlo k tomu, že se seriál udržel pouze dvě série s počtem 26 epizod, nicméně i tak si nemalý počet fanoušků našel. Kromě toho v něm také účinkovalo mnoho velkých hvězd, jako například dabingoví veteráni Dee Bradley Baker, Jennifer Hale a známí herci jako Ron Perlman, Mark Hamill a mnoho dalších. Níže najdete úvodní intro z tohoto seriálu.

« Předchozí kapitola
Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

ukulelembo | 18.02.2019 20:15
Z nabízených variant, znám pouze tři. Hraný seriál z roku 1990, který kdysi běžel na Nově. Animák z 1981, který jsem sledoval na VHSkách, a anime sérii z 1996, kterou jsem poprvé viděl na německém RTL2. Pokud bych měl z nich hodnotit, Hraná série z 1990 je u mě s přehledem první, velmi těsně následovaná anime z 1996 a za ní s hlubokým propadem animák z 1981. Propo, zpívaná verze znělky anime série v podání legendárního Masaki Edoha: https://www.youtube.com/watch?v=SruGHnQ2Ng8
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu